top of page
  • Yazarın fotoğrafıUzm. Dr. Güzin SAMAV SARI

Eskişehir Altın Iğne (Morpheus 8 ) Tedavisi

Güncelleme tarihi: 15 saat önce

İçindekiler

Eskişehir Altın iğne morpheus 8
Uzm.Dr.Güzin Samav Sarı

Altın İğne (Morpheus 8) Nedir?

Altın iğne olarak da bilinen Morpheus8, genç bir cildin korunmasında önemli olan belirli yapı taşlarını hedef alarak yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan bir tedavi yöntemidir. Nazolabial kıvrımlar ve gıdı gibi belirtileri ertelemek veya düzeltmek isteyenler için önemli bir seçenektir. Cildin temelinin epidermisin derinliklerine kadar ulaştığı kanıtlanmış tedaviler sunmaktayız. Morpheus8, cildin sıkılaşmasını ve tonlanmasını sağlayan en gelişmiş yöntemlerden biridir. Ameliyatsız yüz gençleştirme ile ilgilenen hastalar için bu teknolojiyi sunmaktan gurur duyuyoruz.

Eskisehir morpheus 8-altın igne
Morpheus 8
Tüm Mikroiğneleme Türleri Etkili Değildir, Yeni Mikroiğneleme Tedavisi Morpheus8 Hakkında Bilgi Edinin

Morpheus8, diğer mikroiğneleme tedavi yöntemlerinden daha etkili olması için özel olarak geliştirilmiş yeni bir mikroiğneleme tedavi türüdür. Bu tedavi, dermisin yağ dokusunda yeniden şekillenmeyi uyarır. Morpheus8, radyofrekans teknolojisi alanında lider bir üretici olan In Mode Aesthetics tarafından tasarlanmıştır ve radyofrekans ile mikroiğneleme tekniğini birleştiren tek cihazdır.


Mikroiğneleme tekniği yalnız başına, kolajen çoğalmasını arttırarak iyileşme tepkisine yol açar. Ancak Morpheus8'in sunduğu kolajen artışı, diğer mikroiğneleme cihazlarına göre daha etkili ve derin olur. Bu cihaz, dokuya yaklaşık 4 mm derinliğinde radyofrekans enerjisi sağlayarak, kalınlaşma ve sıkılaşmayı içeren doku yeniden şekillenmesini teşvik eder.


Morpheus8, aşağıdaki görünümleri düzeltebileceği için faydalıdır:

  • Yüz ve boyun bölgesindeki fazla yağ birikimi

  • Yüz ve boyun bölgesinde hafif sarkma ve çene sarkması

  • Ciltte düzensiz veya pürüzlü bir dokuya neden olan durumlar

  • Yüz veya vücuttaki akne izleri ve diğer izler

  • Derin çizgiler ve kırışıklıklar

  • Güneş hasarı

  • Genişlemiş gözenekler

  • Çatlaklar

Eskişehir Altın Iğne (Morpheus 8 ) Tedavisi

Morpheus8 (Altın İğne) Neleri Tedavi Edebilir?

Morpheus8, yüz gençleştirme için mükemmel bir çözümdür çünkü aynı anda birden fazla düzeltme sağlayabilir. Bu radyofrekans tekniği ile ele aldığımız endişelerden bazıları şunlardır:

  • Çene altında yağ birikimi

  • Çene hattında hafif yumuşama ve gıdı oluşumu

  • Güneş hasarı

  • Akne izleri ve diğer yara izleri

  • Çatlaklar

  • Kötü cilt dokusu

  • Genişlemiş gözenekler

  • Derin çizgiler ve kırışıklıklar


Morpheus8 (Altın İğne) Kullanım Alanları

FosterMD'de Morpheus8'i yukarıda belirtilen endikasyonlara ek olarak tek başına bir prosedür olarak kullanıyoruz:

Eskişehir Altın İğne Morpheus 8
Morpheus8, subkutan dokunun minimal invaziv fraksiyonel koagülasyonu için bir cihazdır.

  • Bir köprü prosedürü olarak - Cerrahi bir işlem için hazır olmayan hastalar için Morpheus8, FaceTite™ ile birlikte veya tek başına kullanılarak, daha fazla prosedüre hazır olana kadar daha düşük maliyetle, daha hızlı iyileşmeyle ve daha az riskle "boşluğu kapatabilir". Tüm bunlar anestezi veya sedasyon gerektirmeden gerçekleştirilir.

  • Kombine bir prosedür olarak - Maksimum cilt sıkılaştırması elde etmek ve ayrıca ek cilt kalitesi iyileştirmesi sağlamak için FaceTite'a Morpheus8 ekliyoruz. Bu prosedür "EmbraceRF" olarak bilinir.

  • FaceTite veya Yüz Germe Bakımı - Yılda bir kez Morpheus8 ile yapılan bir tedavi, yüz germe ameliyatı ve FaceTite sonrası sonuçların korunmasına yardımcı olacaktır. Zarif bir şekilde yaşlanmaya devam edebilir ve gelecekte asla ameliyata ihtiyaç duymayabilirsiniz.

Eskişehir Morpheus 8 altın iğne tedavisi
Morpheus8 Body, derin fraksiyonel koagülasyon için subkutan dokunun tasarlanmıştır.

Morpheus8 (Altın İğne) Hangi Alanlarda Kullanılır?

Tedavi genellikle alt yüz ve boyun bölgelerinde uygulanır. Ancak, Morpheus8, subdermal yağ remodellemesi gereken herhangi bir bölgeyi iyileştirebilir.



Morpheus8 (Altın İğne) Uygulaması

Morpheus8 tedavisini, hem mikroiğnelerin hem de radyofrekans enerjisinin hissini azaltmak için lokal anestezi kullanarak gerçekleştiriyoruz. Cildi uyuşturmak için topikal bir uyuşturucu krem uyguladıktan sonra, küçük bir el aplikatörü kullanarak tedaviye başlıyoruz.


Aplikatörün ucunda, cihaz platformu aracılığıyla radyofrekansla çalışan birkaç küçük iğne bulunur. Tedaviyi gerçekleştiren uzman, iğneler aracılığıyla enerji verirken aplikatörü cilde birkaç saniye boyunca yerleştirir. Aplikatör daha sonra yüzeyden çıkarılır ve bitişik alana yerleştirilir. Bu hareket, aplikatörü cilt üzerinde hareket ettirmek yerine bir tür damgalama tekniği kullanır.


Morpheus8 (Altın İğne) Diğer Mikroiğneleme Tedavileriyle Nasıl Karşılaştırılır?

Morpheus8, standart bir mikroiğneleme tedavisine hiç benzemiyor. Tipik bir mikroiğneleme tedavisinde, küçük bir iğne kaplı aplikatör cildin üzerinde hareket ettirilir. Mikroiğneler, el aleti epidermisin üzerinden geçerken cildi dikey olarak "damgalamak" için otomatikleştirilebilir. Aplikatör üzerindeki iğneler genellikle yaklaşık 2 mm derinliğe ulaşır. Mikroiğneleme sonrasında, teknisyen belirli bir endişeyi gidermek için trombosit açısından zengin plazma veya vitamin karışımı gibi besleyici bir serum uygulayabilir.


Morpheus8 ise tamamen farklı bir yöntemdir çünkü iğneleri 4 mm derinliğe ulaşır. Bu tek başına önemlidir çünkü değişim cildin temel yapısı içinde uyarılır. Ek olarak, daha derin sıkılaştırma ve tonlama için subdermal yağ dokusunu nazikçe ısıtan radyofrekans enerjisi gibi avantajlar sağlar.


Morpheus8 (Altın İğne) Diğer Tedavilerle Kombine Edilebilir mi?

Morpheus8 genellikle FaceTite ve NeckTite ile birleştirilir. Bu kombinasyon prosedürüne EmbraceRF adı verilir ve cerrahi yüz germe ameliyatı olmak istemeyenler için son teknoloji ürünü, minimal invaziv yüz gençleştirme yöntemidir.


FosterMD'de, Morpheus8 neredeyse her FaceTite ve NeckTite prosedürünün ayrılmaz bir parçasıdır ve her iki teknolojiyi de sunabilen birkaç muayenehane arasındadır. Morpheus8'in FaceTite veya NeckTite ile birleştirilmesi, doku sıkılaştırmasını artırır, cilt renginde ve dokusunda iyileşme sağlar ve yağ dokusunu şekillendirebilir.


EmbraceRF Nedir?

Eskişehir'de bulunan kliniğimizde EmbraceRF hizmetini sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu kombinasyon tedavisi genellikle daha konservatif cerrahi olmayan tedaviler ile yüz germe ameliyatı arasındaki boşluğu doldurmak için kullanılır.


EmbraceRF, alt yüz ve boyundaki yağ birikintilerinin ortadan kaldırılmasını teşvik etmek için FaceTite radyofrekans tekniği ile başlar. Bu tekniği, cildin yapı taşlarının önemli ölçüde yeniden modellenmesini sağlamak için Morpheus8 mikroiğneleme radyofrekansı takip eder.


Kaç Morpheus8 (Altın İğne) Tedavisi Gerekiyor?

Morpheus8, ilk tedaviden hemen sonra değişimi teşvik etmeye başlar. Bir hastanın arzu ettiği iyileşme derecesine bağlı olarak, 2 ila 4 tedavilik bir seri düşünülebilir. Amacımız, bir hastanın istediği sonuca ulaşmak için sadece ihtiyaç duyduğu tedaviyi önermektir. Her bireyin ihtiyaçlarını tam olarak anlamak için kapsamlı bir konsültasyon ve cilt değerlendirmesi yapıyoruz.




Daha fazla bilgi için siz de sorunuzu bizimle paylaşabilirsiniz! 🌟

Bu Yazıyı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

  • Hayır


Eskişehir Dermatoloji Kliniği Uzm.Dr.Güzin Samav Sarı Muaynehanesi



60 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page